Онлайн - курс «Адвокат ІТ-бізнесу»
Захід з підвищення кваліфікації на платформі Вищої школи адвокатури НААУ, що включає 7 модулів, структурованих тематичними відеоматеріалами, загальною тривалістю більше 12 годин
Урусова Ганна
29.09.2023

Онлайн - курс «Адвокат ІТ-бізнесу» - новий захід з підвищення кваліфікації на платформі Вищої школи адвокатури НААУ, що включає 7 модулів, структурованих тематичними відеоматеріалами, загальною тривалістю більше 12 годин.

Посилання на курс: https://bit.ly/3SInf0M

Як відомо, розвиток нових технологій та глобалізація світової економіки призвели до істотного розвитку ІТ-індустрії у світі та Україні. Навіть незважаючи на воєнний стан, ІТ-бізнес продовжує працювати в Україні.

З початку 2022 року ІТ-галузь є чи не єдиною сферою, яка демонструє зростання експорту послуг у порівнянні з 2021 роком. Тенденція до зростання стосується насамперед ІТ-компаній, що орієнтували свою діяльність на міжнародний ринок та мають компанії групи, що знаходяться у інших країнах світу.

Адвокатам у свою чергу потрібно адаптуватися до нових умов, щоб забезпечити якісне надання правової допомоги ІТ-компаніям на українському та міжнародному рівні.

Онлайн - курс «Адвокат ІТ-бізнесу» має на меті:

• надання інформаційно - правової підтримки адвокатам щодо особливостей діяльності та регулювання ІТ-бізнесу в Україні та світі.

• удосконалення знань щодо корпоративної структури ІТ-бізнесу, провадження господарської діяльності в цій сфері, релокації, оподаткування, договірного регулювання правовідносин, специфіки найму ІТ-спеціалістів та низки інших питань.

• ознайомлення зі світовим та вітчизняним досвідом розвитку ІТ-індустрії, правовим регулюванням різних напрямків діяльності ІТ-бізнесу та практикою правозастосування.

• набуття професійних умінь та навичок, підвищення кваліфікації для надання правової допомоги, провадження подальшої діяльності та конкурентоспроможності у сфері ІТ-бізнесу.

Лектори Курсу: адвокати Ганна Урусова та Джулія Корендюк

Зареєструватися на Онлайн - курс «Адвокат ІТ-бізнесу»: https://bit.ly/3SInf0M