З 1 жовтня 2022 р. вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв'язку буде можливий ТІЛЬКИ через Електронний кабінет Електронного суду
Підсистема відеоконференцзв'язку
Рабко Тетяна
03.10.2022

Відповідне повідомлення розміщено на сайті https://vkz.court.gov.ua/ Усі користувачі повинні будуть врахувати зазначені зміни.
Багато хто з учасників судових проваджень має досвід участі у судових засіданням за допомогою підсистеми відеоконференцзв’язку та вже відмітив для себе певні переваги.
Участь у судовому засіданні не потребує встановлення додаткових програм. Для здійснення відеозв’язку необхідний браузер та інтернет.
Підсистема відеоконференцзв’язку забезпечує учасникам справи можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції:
– поза межами приміщення суду за допомогою свого Електронного кабінету та власних технічних засобів;
– у приміщенні іншого суду – за допомогою технічних засобів суду;
– в установі попереднього ув’язнення, установі виконання покарань або медичному закладі – за допомогою технічних засобів, наявних у відповідній установі.
Способи авторизації в системі та покрокові алгоритми дій для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції детально висвітлені у матеріалі “Відеоконференцзв’язок. Реалізація можливості участі у судовому засіданні поза межами приміщенням суду”, розміщеним на сайті ВША НААУ https://bit.ly/3Cw6y36
Дізнавайтеся про переваги електронного судочинства та удосконалюйте навички роботи з електронними сервісами під час заходів з підвищення кваліфікації, лектором яких виступить Тетяна Рабко:
Вебінар: “Відшкодування витрат на професійну правничу допомогу. Огляд судової практики”: https://bit.ly/3RjMuVE
Вебінар: “Електронне судочинство: навички роботи адвоката з електронними сервісами”:https://bit.ly/3UJJvsm
Вебінар: “Електронний суд: актуальні зміни та переваги в умовах воєнного стану” https://bit.ly/3BZBSFT