Враження Ольги Стеценко від майстер-класу Тетяни Рабко «Електронний суд. З чого почати?»
Студентка 4 курсу факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія», взяла участь у майстер-класі лекторки Тетяни Рабко на тему «Електронний суд. З чого почати?», який відбувся на освітній платформі ВША НААУ
Рабко Тетяна
12.05.2023

За інтернет-технологіями майбутнє!

Враження Ольги Стеценко від майстер-класу Тетяни Рабко

«Електронний суд. З чого почати?»

Зважаючи на стрімкий розвиток ІТ-технологій та застосування електронних форм комунікації майже у всіх сферах діяльності Ольга Стеценко, студентка 4 курсу факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія», взяла участь у майстер-класі лекторки Тетяни Рабко на тему «Електронний суд. З чого почати?», який відбувся на освітній платформі ВША НААУ, бажаючи отримати нові знання та навички застосування цифрових технологій у майбутній професії адвоката.

Під час майстер-класу студентка в режимі реального часу опанувала алгоритм реєстрації у підсистемі «Електронний суд», можливість перевірки наявності електронного кабінету сторони, практичні аспекти сплати судового збору, дії по створенню, збереженню та передачі електронного документа та додатків до нього, правила використання електронного підпису у веденні електронного документообігу та забезпечення участі у судовому засіданні через відеоконференцзв’язок.

На думку Ольги Стеценко майстер-клас "Електронний суд. З чого почати?" є досить корисним як для адвокатів, нотаріусів, службовців органів місцевого самоврядування, так і для фізичних та юридичних осіб.

Адже, відвідавши такий практикум:

• отримуєш розуміння роботи системи електронного судочинства та дізнаєшся про переваги її використання;

• ознайомлюєшся з основними правилами користування системою електронного судочинства та відповідальністю за їх порушення;

• здобуваєш навички створення та подання процесуальних документів до суду;

• набуваєш розуміння процедури та алгоритмів подання заяв, надання відповідей та інших документів до суду через електронну систему.

На переконання Ольги, долучатися до такого виду майстер - класів доцільно усім, хто бажає оволодіти сучасними ІТ-технологіями в правовій системі та упровадити електронний документообіг у професійну діяльність, осучаснити та підвищити рівень власної професійної майстерності.

Детальніше про майстер - клас Тетяни Рабко: https://cutt.ly/j6cRBsV

Наступні заходи Тетяни Рабко:

Майстер-клас "Електронний суд". Ознайомлення із матеріалами справи та оскарження судових рішень". https://cutt.ly/e6cR9cv

Судові повідомлення через призму електронного судочинства. Огляд судової практики. https://cutt.ly/u6cR4j5

Детальніше про практику студентів: https://cutt.ly/M6gPQ88