Посібник «Електронне судочинство. Сучасні виклики та реалії»
Посібник покликаний розповісти про основний функціонал підсистем ЄСІТС та важливі моменти у їхньому використанні
Рабко Тетяна
08.01.2024

Колеги, представляємо Вашій увазі посібник «Електронне судочинство. Сучасні виклики та реалії», який підготувала Тетяна Рабко, адвокат, учасниця АО «ВСЕУКРАЇНСЬКА АДВОКАТСЬКА ДОПОМОГА», заступниця голови Комітету НААУ з питань електронного судочинства та кібербезпеки адвокатської діяльності, регіональна представниця Молодіжного комітету – UNBA NextGen у Донецькій області, членкиня Ради Молодіжного Комітету – UNBA NextGen, членкиня Ради Комітету НААУ з питань гендерної політики.

Наше повсякденне життя стає більш мобільним, і з кожним днем у ньому з’являється все більше онлайн сервісів. Не стала винятком і сфера судочинства.

Багато представників правничих професій відмітили для себе певні переваги у використанні окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (далі – ЄСІТС) при обміні документами між учасниками та судом.

Чинним процесуальним законодавством України встановлено перелік суб’єктів, які реєструють електронні кабінети в ЄСІТС в обов’язковому порядку.

Посібник покликаний розповісти про основний функціонал підсистем ЄСІТС та важливі моменти у їхньому використанні.

Сподіваємося, що посібник стане корисним як початківцям, так і досвідченим користувачам.

Ознайомитися із посібником можна за посиланням: http://tinyurl.com/3jkyzzrc