Адвокат з розлучень. Пошук сили в “інших королівствах”: сімейна медіація, конфлікт-консалтинг та коучинг
АДВОКАТ З РОЗЛУЧЕНЬ — новий курс з сімейного права та захисту прав дитини у Вищій школі адвокатури НААУ, що складається з 8-ми тематичних вебінарів
Осадча Анна
13.09.2022

Життя постійно змінюється і все навколо також.

Застарілі стратегії перестають працювати, а нові не перевірені на ефективність. Постійне питання «бути чи не бути» сімейним адвокатом.

То, може, варто пошукати сили в “інших королівствах”? …

Сімейні справи завжди обтяжені високою емоційною напругою, що має негативний вплив на швидкість та ефективність вирішення конфлікту. Довготривалі та виснажуючи очікування рішення суду та проблеми з його виконанням змушують учасника конфлікту шукати альтернативні способи вирішення.

Цей захід організований з метою підвищення обізнаності адвоката з питань застосування навичок сімейної медіації, конфлікт-консалтингу та коучингу в сімейних конфліктах, ролі адвоката у процесі медіації. Також під час заходу буде висвітлено поняття та суть — Collaborative divorce. Буде розкрито «лайфхаки» щодо того, як долати емоційне вигорання та питання того чи взагалі доцільно обирати професію сімейного адвоката, тим паче у воєнний час.

Лектором виступить Анна Осадча, сімейний адвокат, медіатор, член Комітету з сімейного права НААУ, член Центру сімейного права ВША НААУ

Програма вебінару “Адвокат з розлучень. Пошук сили в “інших королівствах”: сімейна медіація, конфлікт-консалтинг та коучинг” включає наступні питання:

  1. Застосування навичок сімейної медіації, конфлікт-консалтингу та коучингу в сімейних конфліктах. Роль адвоката у процесі медіації.
  2. Collaborative divorce
  3. Рятування від корозії, або як долати емоційне вигорання
  4. Бути чи не бути?

Реєстрація: https://bit.ly/3eJ0rig

  • Пов'язані модулі:

Адвокат з розлучень. Арсенал адвоката при поділі майна. Реєстрація: https://bit.ly/3U1zg2k

Адвокат з розлучень. Все в спорах крутиться навколо Дітей. Реєстрація: https://bit.ly/3eJ1leL

Адвокат з розлучень. Від долі не втечеш, а втечеш – доведеться платити аліменти. Реєстрація: https://bit.ly/3DhOTg4

Адвокат з розлучень. Розлучення з іноземцем. Реєстрація: https://bit.ly/3B8a81o

Адвокат з розлучень. Пошук сили в “інших королівствах”: сімейна медіація, конфлікт-консалтинг та коучинг. Реєстрація: https://bit.ly/3QAqYf4

Адвокат з розлучень. Чому від ПАЕ не сховаєшся? Реєстрація: https://bit.ly/3RY1ERi

Нагадаємо, АДВОКАТ З РОЗЛУЧЕНЬ — новий курс з сімейного права та захисту прав дитини у Вищій школі адвокатури НААУ, що складається з 8-ми тематичних вебінарів.

Дізнатися більше про завдання, можливості курсу та ознайомитися з його програмою: https://bit.ly/3qxpw2e