Вітання з нагоди 9-ої річниці створення Національної асоціації адвокатів України
Річниця у 9 років, це знакова подія для всієї адвокатської спільноти нашої країни
Кузьменко Савва
16.11.2021

Сьогодні, 17 листопада, Національна асоціація адвокатів України святкує 9-ту річницю із дня заснування.

НААУ – це перша і єдина професійна незалежна самоврядна організація адвокатури, членами якої є всі адвокати України.

Річниця у 9 років, це знакова подія для всієї адвокатської спільноти нашої країни.

Національна асоціація адвокатів України створена у відповідності до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», і є всеукраїнською недержавною, некомерційною, неприбутковою, професійною організацією, яка об’єднує всіх адвокатів України з метою забезпечення реалізації завдань адвокатського самоврядування, створена на засадах професійної належності.

Професійна спільнота постійно зростає. І це свідчить про престиж професії адвоката.

Національною асоціацією адвокатів України створена Вища школа адвокатури, головним завданням якої є підвищення професійної кваліфікації адвокатів.

Вища школа адвокатури вітає з річницею заснування Національної асоціації адвокатів України. Бажаємо всій адвокатській спільноті поглиблювати, вдосконалювати свої знання та досвід. Хай ваш високий професіоналізм служить на благо захисту прав і свобод українського народу і приносить вам новий злет у такій значущій професії адвоката.

Висловлюємо слова щирої подяки Голові Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України Лідії Ізовітовій, за її неоціненний вклад для становлення української адвокатури та забезпечення її самоврядності, як незалежної та такої, що постійно розвивається у європейському векторі професії та організації.

З повагою,

Савва Кузьменко

директор Вищої школи адвокатури