Головою Комітету з аграрного, земельного та довкілевого права НААУ призначено Віктора Кобилянського
Віктор Кобилянський, адвокат, керівник Центру земельного права ВША НААУ
Кобилянський Віктор
02.03.2023

Розпорядженням Голови НААУ, РАУ № 30 від 23 лютого 2023 року Головою Комітету з аграрного, земельного та довкілевого права НААУ призначено адвоката Віктора Кобилянського.

Віктор Кобилянський здійснює адвокатську діяльність з 2004 року. Є співавтором кількох книг у галузі земельних праовідносин та реформування агропромислового комплексу. Автор кількасот публікацій у спеціалізованих виданнях, переважно із земельних правовідносин.

"Захист України - це не тільки боротьба зі зброєю в руках. Це також захист нашої землі, нашого довкілля, нашого агробізнесу. І цей захист забезпечують адвокати. А завдання нашого Комітету - максимально допомогти адвокатам успішно здійснювати цю діяльність", - зазначає Віктор Кобилянський.

Нагадаємо, раніше Комітет з аграрного, земельного та довкілевого права очолював адвокат, кандидат юридичних наук, партнер правничої фірми «Софія», який спеціалізується на аграрному та земельному праві, доцент, науковий співробітник Інституту держави і права ім. В. М. Корецького, радник низки громадських організацій аграрної сфери Олександр Поліводський.

Текст і фото підготовлені командою Координатора комітетів НААУ