Правнича допомога адвоката у справах про встановлення факту смерті (загибелі) військовослужбовця та суміжних спорах
Лариса Гретченко, адвокат, медіатор, Голова Комітету сімейного права НААУ, керівник Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ
Гретченко Лариса
25.10.2023

Запрошуємо адвокатів взяти участь в семінарі - практикумі «Правнича допомога адвоката у справах про встановлення факту смерті (загибелі) військовослужбовця та суміжних спорах», організованому у співпраці Вищої школи адвокатури, Ради адвокатів Львівської області та Юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка.

Захід відбудеться 3 листопада 2023 року з 10.00 до 13.00 год. у м. Львові та об`єднає правників, вмотивованих підвищити свою кваліфікацію у питаннях правового супроводу справ про встановлення факту смерті (загибелі) військовослужбовця та суміжних спорах, з урахуванням змін законодавства, тенденцій судової практики.

Учасники практикуму отримають відповіді на питання:

Чи працюють на практиці законодавчі зміни спрощення порядку встановлення фактів смерті в умовах воєнного стану?

Чим обумовлена потреба покрокового правового супроводу заявника та які особливості адміністративного і судового провадження у справах про встановлення факту смерті?

Щодо забезпечення Верховним Судом єдності судової практики у справах про встановлення фактів, що мають юридичне значення, за заявами членів сімей військовослужбовців?

Які виклики для адвокатів спричиняють обачливість у виборі способів захисту клієнта у справах про встановлення фактів, що мають юридичне значення?

Докази, що підтверджують обставини смерті (загибелі) смерті особи на території, на якій введено воєнний чи надзвичайний стан, або на тимчасово окупованій території України?

Примірний перелік, інструменти збору відомостей, які можуть бути використані у справі як докази, а також перешкоди, з якими зіштовхуються адвокати в практиці.

Лектором заходу виступить Лариса Гретченко, адвокат, медіатор, Голова Комітету сімейного права НААУ, керівник Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: https://tinyurl.com/yc8rfb3x

Лариса Гретченко