Команда Центру “Адвокат дитини” Вищої школи адвокатури НААУ щиро вітає з професійним святом — Днем адвокатури!
Центр “Адвокат дитини” Вищої школи адвокатури НААУ
Гретченко Лариса
18.12.2022

Шановні колеги!

Команда Центру “Адвокат дитини” Вищої школи адвокатури НААУ щиро вітає з професійним святом — Днем адвокатури!

Адвокатська діяльність, як відомо, це не лише про професійний статус чи звання.

Сучасний адвокат — це покликання, стиль життя, принциповість, цілеспрямованість і підвищена відповідальність у захисті прав та свобод громадян, особливо дітей, як найбільш вразливої категорії населення. Саме наша з вами щоденна діяльність дає відчуття впевненості, віри у справедливість, законність та верховенство права.

Попри виклики сьогодення, адвокати, які обрали захист прав дитини цінністю правозахисної діяльності, продовжують розбудовувати вітчизняну систему дружнього до дітей правосуддя, виявляють наполегливість у забезпеченні найкращих інтересів дитини при вирішенні справ за участі чи стосовно малолітніх, неповнолітніх громадян.

Пишаємося, що освітня платформа Вищої школи адвокатури згуртувала потужну команду однодумців, які докладають зусиль для становлення в Україні інституту “Адвокат дитини”, сприяють спеціалізації і професійному підходу осіб, уповноважених на роботу із дітьми, впроваджують найкращі практики та методи захисту прав і свобод дітей.

Бажаємо перемоги, мирного неба і впевненого майбутнього! Нехай життя буде сповненим великих можливостей, перспективних ідей, вагомих досягнень, професійного визнання і людської поваги і вдячності. Святий Миколай нехай повсякчас оберігає вас і ваші сім'ї, даруючи радість і щастя!

З повагою,

Лариса Гретченко

керівник Центру “Адвокат дитини”

Вищої школи адвокатури НААУ