КАЛЕНДАР ДИТИНСТВА — інформаційно – правовий проєкт Центру «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури НААУ
Лариса Гретченко, керівник Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ
Гретченко Лариса
11.11.2021

Представляємо Вашій увазі КАЛЕНДАР ДИТИНСТВА — інформаційно – правовий проєкт Центру «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури НААУ, спрямований на створення сучасного інформаційного простору у сфері дитячого права в тематичному висвітленні державних, національних, традиційних свят, міжнародних та українських святкових днів і подій, знаменних і пам’ятних дат довкола дитинства.

КАЛЕНДАР ДИТИНСТВА – найкращий путівник подіями світу дитинства, в якому зібрані цікаві факти, важливі соціальні ініціативи, кращий міжнародний досвід і вітчизняні практики, актуальне законодавство, корисна правова інформація, базові поради та рекомендації у сфері захисту прав дитини.

Практичний порадник КАЛЕНДАР ДИТИНСТВА розроблений командою Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ, орієнтований на широку спільноту та завдяки структурованому упорядкуванню дозволить швидко знайти і краще запам’ятати важливу інформацію.

Запрошуємо до активного використання інформаційно — правових матеріалів у правозахисній діяльності та правоосвітній роботі з дітьми, будемо вдячні за ідеї та пропозиції.

З найкращими побажаннями та вірою в ефективність спільних зусиль