Адвокати розповіли про захист прав інтелектуальної власності в Європі
Джерело: Офіційна сторінка Національної Асоціації Адвокатів України https://unba.org.ua/
Барбашин Сергій
27.02.2023

У НААУ відбувся міжнародний вебінар на тему «Відеоігри та інтелектуальна власність в Європі». Захід організований за ініціативою Комітету з інтелектуальної власності у співпраці з Міжнародною асоціацією із захисту інтелектуальної власності (AIPPI).

Спікерами заходу виступили:

Сімона Лаваньїні - секретар AIPPI Італії;

К'яра Паппалардо - юрист, AIPPI Італія;

Сергій Барбашин - заступник Голови Комітету з інтелектуальної власності НААУ, адвокат з інтелектуальної власності, AIPPI Україна;

Міхал Пржилускі - Європейський патентний повірений, AIPPI Польща;

Андраш Черні - адвокат, AIPPI Угорщина;

Лоренцо Мікачкі - юрист, AIPPI Італія.

Під час зустрічі адвокати розповіли про ідентифікацію та передання прав інтелектуальної власності в ІТ, що можна захистити в комп’ютерних іграх, стратегію судового розгляду в Угорщині та системи ADR в Італії.

Нагадаємо, Міжнародна асоціація із захисту інтелектуальної власності, відома як AIPPI (Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle), - є провідною у світі некомерційною асоціацією, яка займається розробкою та вдосконаленням законодавства щодо захисту інтелектуальної власності. Це політично нейтральна некомерційна організація зі штаб-квартирою у Швейцарії, яка налічує понад 8000 членів зі 131 країни світу.

Текст і фото підготовлені командою Координатора комітетів НААУ