Зберігаємо спокій під час воєнного стану: учасники відкритої лекції у ВША НААУ вчилися протидіяти стресу
Ми продовжуємо проводити заходи з підвищення кваліфікації адвокатів та правопросвітництво в умовах воєнного стану в Україні. У єдності наша сила, разом до перемоги! Слава Україні!
Публікації лекторів
04.03.2022
Зберігаємо спокій під час воєнного стану! — саме такими словами адвокат Надія Тарасова звернулася до учасників відкритої лекції, що відбулася сьогодні у Вищій школі адвокатури НААУ, з метою збереження спокою, розсудливості, врівноваженості громадянами в умовах воєнного стану.

Під час заходу Надія Тарасова, яка має 12-річний досвід викладання Йоги, розкрила слухачам поняття стресу та його стадії, навела приклад рятування дітей у печері в Тайланді – завдяки чому діти протримались 17 діб у темряві та без їжі.

За інформацією лектора практика Йоги широко застосовна у підготовці індійської армії, медитація використовується у підготовці спецпризначенців, що дає можливість тримати високоресурсний стан тіла і духу.

Учасники відкритої лекції ознайомилися з дієвими способами зняття стресу — пранаямою — диханням йогів, а також лектор поділилася з ними практикою освоєння окремих видів пранаями (дихання).

Вдячність за нові цікаві знання та корисні вправи для підтримки виснаженого організму слухачі висловили лектору, відмітивши наскільки ці техніки є важливими і необхідними нині.

Захід завершився теплими словами підтримки один одному, віри в Українську армію, Державу і Народ, впевненості в перемогу України у війні, та подяки організаторам за можливість обмінюватися різнотематичними знаннями і досвідом, з побажанням продовжувати практику відкритих лекцій у подальшому.

Вища школа адвокатури НААУ висловлює щиру вдячність лектору Надії Тарасовій та всім громадянам, які долучилися до участі у відкритій лекції.