Запрошуємо здійснити бета-тест нової можливості кабінету Центру акредитації ВША НААУ!
Ми розробили кабінет адвоката у Центрі акредитації ВША НААУ у вигляді поступового веб-застосунка (англ. Progressive Web App, PWA). Цим застосунком можна користуватися як з комп'ютера так і з мобільного пристрою. Додавши застосунок на робочий стіл мобільного пристрою, його можна використовувати як мобільний додаток. Простіше кажучи, PWA — досить нова технологія, що дозволяє набагато швидше створювати […]
Новини та події
09.04.2020

Ми розробили кабінет адвоката у Центрі акредитації ВША НААУ у вигляді поступового веб-застосунка (англ. Progressive Web App, PWA). Цим застосунком можна користуватися як з комп'ютера так і з мобільного пристрою. Додавши застосунок на робочий стіл мобільного пристрою, його можна використовувати як мобільний додаток.

Простіше кажучи, PWA — досить нова технологія, що дозволяє набагато швидше створювати гібридні мобільні додатки, використання яких можливе не лише на смартфоні, а й на комп'ютері.

У кабінеті ви зможете:

— переглянути власний профіль;
— переглянути накопичені бали, виконання вимог Порядку про підвищення кваліфікації, завантажити сертифікат;
— переглянути перелік доступних заходів з підвищення кваліфікації, здійснювати пошук по цьому переліку та фільтрувати перелік за ознаками платний чи безплатний, онлайн чи офлайн;
— подати чи скасувати заявку на участь у заході, побачити що оператор підтвердив Вашу участь;
— переглянути заходи на які ВИ вже зареєстровані;
— переглянути та показати свої QR коди для участі у офлайн заходах;
— пройти тестування по закінченню заходу;
— залишити зворотній зв'язок про відвіданий захід, заповнивши невелику анкету;
— надіслати повідомлення до служби підтримки.

Наразі зручний кабінет лише пройшов внутрішнє тестування на вигаданих даних. Наразі нам необхідні користувачі, які готові випробувати додаток на реальних даних.

Залиште вашу пошту за лінком: https://bit.ly/2x7gVLT, отримайте доступ та поділіться думкою про новий додаток: зручність використання, швидкість роботи, коректність інформації та нові функції, які Ви б хотіли додати до кабінету.

Знайшовши помилку, будь ласка, надішліть нам повідомлення з додатку та додайте скріншот за необхідності.

Вдячні кожному за допомогу та підтримку!