Юридичний супровід ІТ-бізнесу: корпоративні відносини, розробка документів та захист ІР-прав
HIGHER SCHOOL OF ADVOCACY
Публікації лекторів
30.10.2022

Попри війну, очікується, що у 2022 році український ІТ-ринок росте і зберігає стійкість, а тому все більше потребує юридичної підтримки. Захист інтелектуальної власності, оптимізація податкового навантаження, урегулювання відносин між учасниками — запорука успішної діяльності ІТ-бізнесу.

Захист ІТ-продукту потребує комплексного правозастосування та захищається як торговельна марка, винахід або авторське право.

Для власника продукту важливо, не тільки запобігти копіювання в майбутньому, а також забезпечити передачу прав від працівників чи фрилансерів. Передача прав здійснюється шляхом письмового договору між автором і компанією. Важливо, у договорі, окрім загальних умов, важливо передбачити як обсяг та момент переходу прав, так і коректно ідентифікувати обʼєкти.

На вебінарі "Юридичний супровід ІТ-діяльності" будуть розглянуті питання структурування корпоративних відносин, розробки документів для співпраці з командою та захист IP-прав.

Спікером заходу виступить Сергій Барбашин, адвокат, власник Barbashyn Law Firm, Заступник голови комітету з Інтелектуальної власності НААУ, Голова UNBA NextGen, Віце-президент Європейської асоціації молодих адвокатів.

У програмі вебінару:

  1. IP права.
  2. Взаємовідносини між учасниками.
  3. ІТ-френдлі країни.
  4. Огляд типових угод для діяльності.
  5. Публікації у Google play, App store.

Зареєструватися на захід: https://bit.ly/3yZhTpW