Як бути у випадку, коли немає можливості відвідати захід з підвищення кваліфікації, але реєстрацію здійснено?
Повідомлення про скасування участі у заході з підвищення кваліфікації здійснюється до початку його проведення.
Новини та події
03.11.2021
Як бути у випадку, коли немає можливості відвідати захід з підвищення кваліфікації, але реєстрацію здійснено❓
У разі, якщо захід не передбачає реєстраційного внеску за участь — Вам потрібно через власний кабінет з підвищення кваліфікації адвокатів відмінити таку участь.
У разі невиконання зазначених нижче вимог, внесок за організацію процесу підвищення кваліфікації, відповідно до ПРАВИЛ та УМОВ проведення процесу підвищення кваліфікації адвокатів буде вважатися погашеним!
Для уникнення такої ситуації Вам потрібно натиснути кнопку "скасувати участь" у вашому кабінеті з підвищення кваліфікації.
Якщо участь у заході оплачено, а реєстрацію скасовано, то в залежності від платника: фізична чи юридична особа, Вам потрібно повідомити про повернення коштів.
Якщо платіж здійснювала фізична особа, то така особа через кабінет підвищення кваліфікації має надіслати повідомлення про повернення коштів. Повідомлення має містити наступну інформацію:
📎ПІБ
📎тема курсу
📎вартість
📎причина повернення
📎реквізити карткового рахунку в форматі IBAN
📎ІПН
У разі, якщо вашу участь оплачувала юридична особа, то потрібно надіслати заяву на електронну пошту Вищої школи адвокатури info@hsa.org.ua із зазначенням повних реквізитів.
Повідомлення про скасування участі у заході з підвищення кваліфікації здійснюється до початку його проведення.