Вища школа адвокатури НААУ зареєструвала ТМ “АДВОКАТ ДИТИНИ” як знак для товарів і послуг
HIGHER SCHOOL OF ADVOCACY
Публікації лекторів
06.11.2022

Савва Кузьменко: ТМ АДВОКАТ ДИТИНИ — це результат багаторічної роботи лекторського складу та членів команди Центру “Адвокат дитини” ВША НААУ, яким ми пишаємося

Вища школа адвокатури НААУ зареєструвала ТМ “АДВОКАТ ДИТИНИ” як знак для товарів і послуг, що підтверджується Свідоцтвом на торговельну марку № 324813 від 07.09.2022 р. та відомостями Спеціальної інформаційної системи Укрпатенту https://sis.ukrpatent.org/uk/search/detail/1449147/

“ТМ АДВОКАТ ДИТИНИ” — це результат багаторічної роботи лекторського складу та членів команди Центру “Адвокат дитини” ВША НААУ, яким ми пишаємося.

В правозахисному та правоосвітньому просторі АДВОКАТ ДИТИНИ є широко відомим і впізнаваним брендом завдяки однойменному Курсу, пілотному проєкту “Адвокат дитини: від новачка до профі” та тематичним заходам з підвищення кваліфікації адвокатів з питань надання правової допомоги у справах за участі дітей чи стосовно їх інтересів у різних сферах правовідносин.” — коментує подію Савва Кузьменко, директор Вищої школи адвокатури НААУ.

Освітній простір Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ на постійній основі виступає потужною платформою для підвищення кваліфікації адвокатів, що мають намір здобути спеціалізацію у сфері дитячого права. Одночасно з цим Центр слугує дискусійним майданчиком з проблемних питань розбудови системи ювенальної юстиції та правосуддя, дружнього до дитини, місцем реалізації адвокаційних ініціатив з протидії насильству відносно дітей у всіх сферах життя, напрацювання пропозицій щодо змін профільного законодавства та формування усталеної правозахисної практики за принципом якнайкращого забезпечення інтересів дитини.

"Поняття «Адвокат дитини" міцно увійшло у наше повсякденне життя і стало його невід’ємною частиною, адже стосується безлічі ситуацій, в яких дитина потребує допомоги, підтримки чи захисту. Дитиноцентризм як ціннісний орієнтир є ключовим у діяльності Центру “Адвокат дитини” ВША НААУ в поєднанні з цінністю індивідуального підходу до дітей та якнайкращого забезпечення їх інтересів у широкому колі правовідносин.

Реєстрація ТМ АДВОКАТ ДИТИНИ є визначною подією та закріплює високі позиції Вищої школи адвокатури НААУ як учасника, що активно включений до процесу побудови простору правозахисту дітей в Україні та спеціалізації адвокатів, які надають правову допомогу дітям.” — відзначає Лариса Гретченко, керівник Центру “Адвокат дитини” ВША НААУ.

Метою Центру «Адвокат дитини» ВША НААУ є згуртування осередку правозахисників дитини та об’єднання в темі дитячого права мультидисциплінарної аудиторії правників всіх спеціальностей, освітян, службовців у справах дітей, громадських діячів, міжнародних партнерів та всіх осіб, зацікавлених проблематикою захисту дітей.

Реєстрація торговельної марки АДВОКАТ ДИТИНИ — важливий крок у індивідуалізації навчального продукту ВША НААУ із запевненням високих стандартів його якості, а також дієвий інструмент для захисту своїх прав та охоронюваних законом інтересів.

Сфера застосування та правової охорони ТМ АДВОКАТ ДИТИНИ охоплює:

  • Освіту, викладання, освітні послуги;
  • Влаштування і проведення конференцій, навчальних форумів з особистою присутністю, практичних занять, семінарів;
  • Готування публікацій за допомогою електронних настільних видавничих засобів;
  • Забезпечення інформацією у сфері освіти;
  • Забезпечення незавантажними відеозаписами в режимі онлайн, електронними публікаціями в режимі онлайн;
  • Публікування електронних книжок та журналів у режимі онлайн, книжок та текстів.
  • Інші послуги та товари в діяльності Вищої школи адвокатури НААУ згідно з Свідоцтвом про реєстрацію ТМ.

Висловлюємо щиру вдячність колегам, партнерам, учасникам і підписникам освітньої платформи ВША НААУ, спільними зусиллями яких здобуто вагомий результат та зареєстровано ТМ АДВОКАТ ДИТИНИ

Запевняємо у готовності до подальшої співпраці та партнерської спільнодії, направляйте свої пропозиції на адресу: info@hsa.org.ua

Запрошуємо приєднатися до закритої групи Центру «Адвокат дитини»: https://bit.ly/3Usno9c