Вітання з нагоди 10-ої річниці створення Національної асоціації адвокатів України
Джерело: Офіційна сторінка Національної Асоціації Адвокатів України https://unba.org.ua/
Новини та події
17.11.2022

Вітання з нагоди 10-ої річниці створення Національної асоціації адвокатів України

Шановні колеги!

17 листопада 2022 року Національна асоціація адвокатів України — єдина професійна організація адвокатів відзначає 10-річчя від дня створення.

За ці роки нам вдалося побудувати потужну, консолідовану та реально працюючу самоврядну інституцію, яка об’єднала вже понад 65 тисяч адвокатів.

Ми гідно долаємо виклики, які постають перед нашою організацією — забезпечуємо безперервність і стабільність діяльності органів адвокатського самоврядування, не зраджуємо принципам і засадам адвокатської професії, утверджуємо її авторитет і престиж в Україні та за її межами.

Допомога пораненим та сім’ям загиблих під час воєнних дій адвокатів, допомога адвокатам, які втратили житло, переселенцям і біженцям – одна із сторінок наполегливої діяльності НААУ.

Історія сьогоденного розвитку конституційного інституту адвокатури вже стала історію нашого успіху в розбудові незалежної України. Цьому успіху ми завдячуємо консолідованій позиції кожного з вас.

З нагоди 10-літнього ювілею створення Національної асоціації адвокатів України щиро бажаю всім Вам постійного професійного зростання, досягнення поставлених цілей та амбітних планів.

 

З повагою,

Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова