Вітання з 10-річчям створення НААУ від Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України Андрія Клочко
Джерело: Офіційна сторінка Національної Асоціації Адвокатів України https://unba.org.ua/
Новини та події
21.11.2022

З нагоди 10-річчя з дня створення НААУ адвокатську спільноту привітав Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України Андрій Клочко.

Народний депутат наголосив, що Національна асоціація адвокатів України – авторитетна професійна організація, яка за дуже короткий в історичному вимірі часу строк, здобула високу повагу в Україні та світі.

«Ви пройшли надзвичайно складний шлях професійного становлення, докладаючи максимум зусиль для утвердження в Україні принципів верховенства права, поваги до Закону, забезпечення дотримання прав та свобод людини і громадянина. Долаючи виклики та перешкоди, ставали лише сильнішими, ще більш згуртованими та професійними», — йдеться у привітанні.

Андрій Клочко також зазначив, що окремої відзнаки заслуговує активна діяльність Національної асоціації адвокатів України у питанні вдосконалення чинного законодавства країни, приведення його у відповідність до кращих світових практик та стандартів. Він побажав українській адвокатурі єдності, витримки та нових професійних здобутків.