Вища школа адвокатури провела семінар з цивільного права
Семінар "Адвокатська майстерність у цивільних справах" відбувся у Києві 17 березня. Викладач курсу — Ганна Боряк, адвокат та засновник компанії “Боряк і партнери”. Брала участь у резонансних справах, представляла інтереси у судах відомих політиків та громадських діячів. У ході семінару слухачі отримали загальні та спеціальні знання про адвокатську майстерність у цивільних справах, а також навчилися […]
Новини та події
20.03.2018

Семінар "Адвокатська майстерність у цивільних справах" відбувся у Києві 17 березня.

Викладач курсу — Ганна Боряк, адвокат та засновник компанії “Боряк і партнери”. Брала участь у резонансних справах, представляла інтереси у судах відомих політиків та громадських діячів.

У ході семінару слухачі отримали загальні та спеціальні знання про адвокатську майстерність у цивільних справах, а також навчилися застосовувати ці знання на практиці.

Під час проходження курсу Ганна Боряк роз’яснила адвокатам тонкощі цієї галузі і правила формування документів цивільного права, психологію судового процесу, поділилась своїм досвідом взаємовідносин з клієнтом. Лекції та практичні заняття надали можливість слухачам побачити на практиці, як працює професіонал та з якими питаннями може зіткнутися адвокат у своїй діяльності.

Програма курсу відзначається практичною спрямованістю, завдяки чому присутні на прикладах діяльності та досвіду адвоката зможуть практично реалізувати всі здобуті навички. Також, в якості бонусу, слухачі отримали індивідуальні рекомендації щодо своїх справ.