Українські та шотландські адвокати обмінялись досвідом діджиталізації робочих процесів
Джерело: Офіційний веб-сайт НААУ https://unba.org.ua/
Новини та події
29.05.2023

В Україні працюють декілька сервісів, що полегшують роботу адвоката. Зокрема, робочий кабінет інтегрований до систем єСуд, Е-post та Вищої школи адвокатури. Також адвокати мають доступ до державних реєстрів, кабінету платника податків та порталу «Дія».

Про досвід діджиталізації робочих процесів в Україні розповів представник НААУ у Шотландії Олександр Черних на 6-й Міжнародній конференції з питань BigData, кібербезпеки та критичної інфраструктури. Захід, який проходив у Единбурзькому університеті Непера, зібрав науковців та експертів з кібербезпеки у різних галузях економіки.

О.Черних докладно зупинився на можливостях дистанційної роботи в електронних системах Національної асоціації адвокатів Україні та питанні підвищення кваліфікації адвокатів на ресурсах Вищої школи адвокатури.  Під час конференції учасники обговорили розширення взаємодії щодо обміну досвідом з підготовки навчальних курсів.

Нагадаємо, Кіберакадемія  Університету Непера разом з Вищою школою адвокатури проводила у травні вебінар для українських адвокатів із введення в кібербезпеку та використання електронних доказів у кримінальному, трудовому та сімейному праві.