Центр правничої лінгвістики ВША НААУ сердечно вітає із Днем Незалежності України!
Людмила Колодник, керівник Центру правничої лінгвістики ВША НААУ
Публікації лекторів
23.08.2022

Шановна юридична спільното,

Центр правничої лінгвістики ВША НААУ сердечно вітає Вас із Днем Незалежності України!

Ця особлива дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи й самовизначення. Це не просто державне свято, це право громадян України на життя, яке в різні часи відвойовували багато поколінь українців. Запекла боротьба триває й зараз не тільки на полі бою, але й на освітньому фронті!

Новостворений Центр правничої лінгвістики ВША НААУ активно долучився до популяризації вивчення іноземних мов українськими правниками як провідниками розбудови правової держави у сучасній Україні. Наразі вивчення іноземних мов стрімко набуло актуальності та необхідності в професійній діяльності фахівця в галузі права, оскільки виникла беззаперечна потреба у досвідчених спеціалістах, які вільно користуються іноземною мовою для забезпечення міжнародних відносин та представлення України на світовій арені.

Опанування фахової іноземної мови українськими правниками має вагоме значення для вітчизняної правової системи. У процесі вивчення іноземної юридичної мови юрист не тільки здобуває важливі знання про функціонування різних галузей права країни, фахову мову якої вивчає, а ще й має унікальну можливість привнести найкращі світові тенденції в роботу української правової системи, активно сприяти реалізації прав громадян нашої держави за кордоном.

Розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави наразі неможливий без фахово та всебічно підготовленого фахівця в галузі права, який володіє юридичною іноземною мовою! Тож продовжуймо працювати задля розквіту України!

Happy Independence Day, Ukraine!

In triumph and in tragedy we stand united and defiant in the face of any who would challenge our commitment to our freedom, to our future, to our country. Celebrating all of our heroes on Independence day.

Our Mriya will never perish!

 

Людмила Колодник, керівник Центру правничої лінгвістики ВША НААУ