Центр досліджень адвокатури і права та Вища школа адвокатури НААУ спільно з Центром українознавства філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели спільну міжнародну наукову конференцію
В ході зустрічі обговорювалися найновіші практики, ідеї щодо вдосконалення навчально-освітнього процесу для студентів та підвищення кваліфікації для адвокатів.
Новини та події
18.10.2021

Центр досліджень адвокатури і права та Вища школа адвокатури НААУ спільно з Центром українознавства філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели спільну міжнародну наукову конференцію на тему «Конфліктизація культурно-історичного простору українства в умовах сучасних викликів і загроз: результати та перспективи досліджень».

В ході зустрічі обговорювалися найновіші практики, ідеї щодо вдосконалення навчально-освітнього процесу для студентів та підвищення кваліфікації для адвокатів.

☝️Діалог науки і практики завжди необхідний, адже в ході таких зустрічей в результаті народжуюся нові ініціативи та проекти” — прокоментувала проректор Вищої школи адвокатури, керівник Центру досліджень адвокатури і права НААУ Ірина Василик.

Викладачі ВША та науковці Центру досліджень адвокатури і права НААУ сформували окрему секцію, присвячену правовим питанням конфліктизаційних процесів в Україні.

Мельник Ярослав (м. Київ, Україна) Забезпечення соціальної безпеки в контексті правосуддя перехідного періоду в Україні.

Василик Ірина (м. Київ, Україна) Конфлікт інтересів у адвокатській діяльності.

Трибой Олег (м. Київ, Україна) Розв'язування конфліктів: від концепції до результату.

Поліщук Вікторія (м. Київ, Україна) Способи врегулювання трудових конфліктів в Україні.

Гретченко Лариса (м. Київ, Україна) Конфліктизація освітнього простору: правовий вимір та механізми протидії.

Тарасова Надія (м. Київ, Україна) Права громадян на свободу світогляду і віросповідання в Україні: сучасний стан та ризики виникнення конфліктів.

Кричина Анжела (м. Київ, Україна) Медіація як асертивний спосіб деконфліктизації сімейних правовідносин в Україні.

Шеремета Оксана (м. Київ, Україна) Конфлікт ліберального та католицького підходів до законодавства у баченні Миколи Конрада.

Шевченко Ірина (м. Київ, Україна) Сучасні виклики та конфлікти в дитячому спорті: на що варто звернути увагу.

📌Програма конференції за посиланням: https://bit.ly/3oU577X