👨‍👩‍👧‍👦 Сьогодні в Україні та світі відзначається Міжнародний день сім’ї
Пам'ятаймо, що сім'я — найважливіше, бережімо сімейний вогник!
Новини та події
15.05.2022
Цьогоріч українські сім’ї зіштовхнулися з викликами воєнного часу, тисячі дітей розлучилися зі своїми батьками, братами, сестрами, осиротіли, залишились без батьківського піклування, мільйони родин потрапили у кризові ситуації та у складні життєві обставини, зазнали втрат життя і здоров'я найрідніших, руйнування домівок, евакуації та переміщення.

Конституційні гарантії охорони сім'ї, дитинства, материнства і батьківства мають пріоритетне значення, реалізуються нині в державній політиці та міжнародній підтримці, орієнтованій на всеохопний захист та якнайшвидше возз'єднання членів кожної сім'ї і родини.

🔶 Сім’я — найбільша цінність та найміцніша опора у житті кожної людини, що тримається на любові, турботі, повазі, довірі, взаєморозумінні.
Український рід споконвічно славиться сімейними традиціями, культурою, особливою любов'ю і святістю у ставленні до дітей, батька, матері, дідусів, бабусь і до своєї Батьківщини. Родина історично вважається осередком збереження духовних і культурних надбань нації, основою міцної Української держави.

З сім'ї починається життя і виховання дитини. Саме в сім'ї закладено невичерпне джерело сил і натхнення, які допомагають долати життєві негаразди і перешкоди, досягати успіху та одержувати перемоги. У родині ми щиро розділяємо радість у хвилини щастя і знаходимо підтримку та втіху у найскладніших життєвих ситуаціях. З рідними і близькими легко мріяти і впевнено будувати майбутнє.

В Міжнародний день сім'ї Вища школа адвокатури НААУ бажає всім мирного неба, міцного здоров'я, щасливої долі, затишного сімейного вогнища і міцних родинних стосунків! Нехай у кожній сім'ї лунає щасливий дитячий сміх, панує радість зустрічі з найріднішими!

🔶 Пам'ятаймо, що сім'я — найважливіше, бережімо сімейний вогник!

Запрошуємо долучитися до професійної спільноти Центру сімейного права і Центру “Адвокат дитини” Вищої школи адвокатури НААУ, діяльність яких спрямована на утвердження сімейних цінностей, популяризацію міцних родинних стосунків, забезпечення якнайкращих інтересів дитини у всіх сферах життя, підвищення професійного рівня та поглиблення практичного досвіду адвокатів у питаннях захисту прав та інтересів всіх членів сім’ї та родини.

📌 Долучитися до участі у професійній закритій групі Центру сімейного права: https://bit.ly/3weIYEH
📌 Долучитися до участі у професійній закритій групі Центр "Адвокат дитини": https://bit.ly/3JbSmNU