Шановні освітяни! Вітаємо з професійним святом!
HIGHER SCHOOL OF ADVOCACY
Новини та події
02.10.2022
Вітаємо з професійним святом усіх, хто обрав професію педагога, викладача, вихователя, тренера, лектора, методиста, робітника чи службовця установ освіти і щоденно супроводжує дітей, підлітків, молодь та дорослих у світ нових знань, привносить у розвиток людини як особистості, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей.
Завдяки вашій невтомній, натхненній і відповідальній праці формуються життєві цінності і реалізується особистісний потенціал громадян, суспільство збагачується спільними цінностями, традиціями і культурою.
Сьогодні вчителі впевнено тримають освітній фронт, чимало стали до лав Українського війська, волонтерського та правозахисного строю і особистим внеском наближають Перемогу.
Теплі слова привітань і подяки висловлюємо лекторському складу Вищої школи адвокатури НААУ за вагомий внесок у становлення інституту адвокатури, розбудову ефективної системи підвищення кваліфікації адвокатів, партнерство і взаємозбагачення досвідом, пошук нових підходів та розвиток професійної майстерності правників, спрямованих на підвищення якості правової допомоги.
Найщиріша вдячність усім освітянам за професійну майстерність, самовідданість, мудрість, турботу, розуміння і підтримку!
Бажаємо міцного здоров'я, натхнення і невичерпної енергії, підтримки здобувачів освіти, фахового зростання, успішного втілення всіх ідеї та задумів, державного сприяння у розбудові сучасного освітнього простору України!
З повагою і вдячністю,
Вища школа адвокатури НААУ