Проєкт “Історія медичного права України”: від минулого до сучасності про правове регулювання охорони здоров’я
Робоча зустріч
Новини та події
09.09.2022

Відбулася зустріч ініціативної групи Центру медичного права Вищої школи адвокатури НААУ щодо започаткування нового проєкту “Історія медичного права України”.

В обговоренні мапи проєкту та перших кроків з його реалізації взяли участь директор ВША НААУ Савва Кузьменко, керівник Центру медичного права Ірина Сенюта та член Центру Анатолій Литвиненко.

У ході реалізації проєкту передбачається дослідження нормативних актів, доктринальних джерел, судової практики в різні періоди розвитку Української державності та становлення національної галузі медичного права.

Як відомо, галузь медичного права має комплексний характер і стосується різноманітних сфер життєдіяльності людини. Вивчення історичного аспекту нормотворення і досвіду правореалізації та правозастосування при вирішенні медичних спорів стане цікавим для адвокатів, науковців, медиків та інших фахів, зацікавлених галузевою тематикою у сфері охорони здоров'я.

Детальніше про проєкт дізнавайтеся у подальших новинах на платформі Вищої школи адвокатури НААУ.

Заходи з підвищення кваліфікації адвокатів на тему медичного права в розкладі:

Вебінар: Особливості роботи адвоката по захисту прав дітей — пацієнтів. Медична допомога внутрішньо переміщеним дітям, лектор Вікторія Валах.

Реєстрація: https://bit.ly/3RxZ30i

Вебінар: "Захист персональних даних у сфері охорони здоров’я: інструменти для адвоката", лектор Ірина Сенюта.

Реєстрація: https://bit.ly/3RyuAPM