Просвітницький відеоролик про роль адвокатів у боротьбі за незалежність, проголошенні Соборності України
Молодіжний комітет НААУ - UNBA NextGen, Центр досліджень адвокатури і права НААУ та Вища школа адвокатури НААУ підготували вітання українцям від адвокатури з 30-ю річницею Незалежності України.
Публікації лекторів
30.08.2021

Молодіжний комітет НААУ — UNBA NextGen, Центр досліджень адвокатури і права НААУ та Вища школа адвокатури НААУ підготували вітання українцям від адвокатури з 30-ю річницею Незалежності України.

Просвітницький відеоролик про роль адвокатів у боротьбі за незалежність, проголошенні Соборності України, діяльності адвокатів в урядах та на керівних посадах в органах адвокатського самоврядування.

Командна прекрасна робота, до складу спікерів увійшли: Валентин Гвоздій (Заступник Голови НААУ та РАУ, Заслужений юрист України), Ірина Василик (Керівник Центру досліджень адвокатури і права, проректор Вищої школи адвокатури НААУ), Савва Кузьменко (Директор Вищої школи адвокатури НААУ), Сергій Барбашин (Голова молодіжного комітету НААУ — UNBA NextGen), Ігор Андрєєв (регіональний представник UNBA NextGen в Одеській області), Жанна Грушко (регіональний представник UNBA NextGen у Вінницькій області).

Детальніше про роль адвокатів у формуванні та проголошенні Незалежності України у відеоролику.