Проректор Вищої школи адвокатури при НААУ Ірина Василик взяла участь у семінарі з підвищення кваліфікації для адвокатів у м. Луцьку
Проректор Вищої школи адвокатури при НААУ Ірина Василик взяла участь у семінарі з підвищення кваліфікації для адвокатів Волинської та Рівненської областей у м. Луцьку, організованому 24 травня 2019 р. Радою адвокатів Волинської області. Доповідь пані Ірини стосувалася правил етики адвокатів країн Європейського союзу. Доповідач порівняла основні вимоги до адвокатів за правилами ЄС та Правилами адвокатської […]
Новини та події
29.05.2019

Проректор Вищої школи адвокатури при НААУ Ірина Василик взяла участь у семінарі з підвищення кваліфікації для адвокатів Волинської та Рівненської областей у м. Луцьку, організованому 24 травня 2019 р. Радою адвокатів Волинської області.

Доповідь пані Ірини стосувалася правил етики адвокатів країн Європейського союзу. Доповідач порівняла основні вимоги до адвокатів за правилами ЄС та Правилами адвокатської етики України. Основну увагу зосередила на адвокатській таємниці, гонорарній політиці, рекламі адвокатських послуг, вирішенні конфліктів у адвокатському середовищі, дисциплінарній відповідальності та техніці провадження дисциплінарних справ.

Філіпович Володимир Євгенович, адвокат з Луцька, прочитав лекцію на тему: Правовий аналіз практики суду з актуальних питань.

Поставлені питання були активно обговорені у адвокатському середовищі.