Поради та рекомендації щодо проходження обов’язкових курсів
Досить часто постає питання: “Як пришвидшити процес проходження курсу?”. Для полегшення опрацювання обов'язкових курсів для стажистів, помічників та у випадку поновлення права на заняття адвокатською діяльністю пропонуємо розглянути основні помилки, які допускають учні. — В практичних завданнях використовуються шаблони з інтернету, які не відповідають нормативним документам. Для належного оформлення документів слід використовувати лише офіційні джерела, […]
Новини та події
24.01.2019

Досить часто постає питання: “Як пришвидшити процес проходження курсу?”. Для полегшення опрацювання обов'язкових курсів для стажистів, помічників та у випадку поновлення права на заняття адвокатською діяльністю пропонуємо розглянути основні помилки, які допускають учні.

— В практичних завданнях використовуються шаблони з інтернету, які не відповідають нормативним документам. Для належного оформлення документів слід використовувати лише офіційні джерела, в яких вказані стандарти, правила та поради щодо складання документації.

— Некоректно заповнюються документи, а саме: заяви, довіреності, договори, адвокатські запити, картки обліку залікових балів. Перед початком заповнення документів слід уважно ознайомитися з офіційними нормативними документами, в яких вказано всі актуальні зміни та додатки. Довіреності та договори слід оформлювати від свого імені, з наданням повної інформації про адвокатську діяльність. При виникненні складнощів під час виконання практичного завдання рекомендуємо уважно переглянути текстові та відеоматеріали до курсу, ознайомитися з прикладами оформлення документів та виконати завдання згідно існуючих стандартів, норм та правил.

— Повторна відправка документів на перевірку фахівцям без виправлення помилок. Під час перевірки завдання куратори обов'язково зазначають помилку та причини незаліку. Отримавши зауваження, слід одразу вносити поправки та редагувати відповідь на практичне завдання, адже Ви ризикуєте ускладнити процес проходження курсу.

Бажаємо продуктивного навчання та пам'ятайте, що пильність, зосередженість і уважність — головні інструменти для успішного проходження курсу!