Підвищення кваліфікації адвокатів у період воєнного стану
Рада адвокатів України призупинила дію вимоги про обов’язкове підвищення кваліфікації на рівні 10 годин за рік на час запровадження воєнного стану.
Новини та події
18.03.2022

Рада адвокатів України призупинила дію вимоги про обов’язкове підвищення кваліфікації на рівні 10 годин за рік на час запровадження воєнного стану.

Рішення ухвалено в режимі відеоконференції 16 березня.

Зміни до Порядку підвищення кваліфікації адвокатів також поширюватимуться на молодих адвокатів, від яких вимагається щороку набувати не менше 16 залікових балів.

Водночас, Заступник Голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій повідомив, що наразі Вища школа адвокатури запровадила нові безкоштовні курси з міжнародного гуманітарного і міграційного права, які можуть допомогти адвокатам засвоїти актуальні знання і практичні навички саме за обставин воєнного стану. Джерело: https://bit.ly/3CTzvUT

Інформація про заходи з підвищення кваліфікації адвокатів та правопросвітницькі лекції, що проводяться у Вищій школі адвокатури НААУ в період воєнного стану, а також тематичні публікації, правові консультації та інформаційно — правові новини оприлюднені на сторінці ВША НААУ: https://bit.ly/3qDxhV5

Запрошуємо долучитися до безкоштовних заходів з підвищення кваліфікації адвокатів та правопросвітницьких лекцій, включених до розкладу заходів ВША НААУ:

 

21 березня — Вебінар на тему: “ Трудові права під час воєнного стану”

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3igzn8q

 

23 березня — Вебінар на тему: “Реалізація корпоративних прав в умовах воєнного стану”

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3ihgQZJ

 

24 березня — Відкрита лекція на тему: “Особливості правових статусів і режимів для громадян України, вимушених залишити територію України через військове вторгнення Російської Федерації 24 лютого 2022 року, в країнах Європи”.

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3iiKZIf

 

25 березня — Вебінар на тему: “Міжнародні злочини: визначення, відмінності, кримінальна відповідальність”

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3KT0CCq

 

Інформація про заходи постійно актуалізується, слідкуйте за анонсами подій в розкладі на сторінці Вищої школи адвокатури НААУ: https://bit.ly/3u5iUK1, а також на сторінці у Facebook https://bit.ly/3u90Iz5