Підсумки IV етапу курсу HELP з біоетики
Курс реалізується Вищою школою адвокатури НААУ спільно з Комітетом медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ в межах проекту Ради Європи «Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні» та стартував у липні 2022 року
Новини та події
11.11.2022

Дякую за цей грандіозний проєкт!адвокатка Анастасія Запорожченко про курс HELP з біоетики

150 адвокатів у складі 5-ти груп завершують проходження 4-го етапу онлайн — курсу програми Ради Європи HELP «Основні принципи захисту прав людини у сфері біомедицини» та наближаються до підсумкового зрізу знань.

Своїми враженнями про навчання на Курсі поділилася Анастасія Запорожченко, адвокат, к.ю.н.

«Щира вдячність усім, хто приймав участь у створенні цього грандіозного проєкту! Особливо керівнику проєкту Ірині Сенюті та моєму тренеру Наталії Чорновус! Актуальні теми, зміст яких насичений як теоретичним, так і практичним матеріалом, цікаві ситуаційні завдання, які допомагають під іншим кутом подивитися на проблему, цікаві теми для написання наукових робіт, практика ЄСПЛ, судова практика України, нормативно-правове регулювання розглядуваних тем та багато чого іншого», — відзначила на сторінці у Facebook Анастасія Запорожченко.

Нагадаємо, що онлайн — курс реалізується Вищою школою адвокатури НААУ спільно з Комітетом медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ в межах проекту Ради Європи «Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні» та стартував у липні 2022 року. Курс складається з чотирьох етапів, які розподілені на тематичні блоки та підсумкового зрізу знань. Навчаючись за програмою адвокати дізнаються про ключові принципи та механізми захисту у цій сфері, оволодівають алгоритмами роботи над медичними справами.

Детальніше про курс HELP з біоетики: http://bit.ly/3zEyfVd

Про підсумки І етапу від тренера курсу Наталії Чорновус. http://bit.ly/3NyQSQe

Підсумки ІІ етапу курсу HELP з біоетики від тренера курсу Яни Триньової. http://bit.ly/3Usrj5U

Підсумки ІІІ етапу курсу HELP з біоетики від тренера курсу Зінаїди Чуприни. http://bit.ly/3DFcPJ7

Підсумки IV етапу курсу HELP з біоетики від тренера курсу Олександра Корнаги. http://bit.ly/3WugcuT