Перемога у тендері по надання послуг з професійної підготовки спеціалістів
HIGHER SCHOOL OF ADVOCACY
Новини та події
19.08.2022
Вищу школу адвокатури НААУ визнано переможцем процедури закупівель послуг з професійної підготовки спеціалістів, що проведена ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» на платформі PROZORRO
Предметом закупівлі є проведення онлайн-курсу з підвищення кваліфікації адвокатів. Згідно технічних вимог і якісних характеристик предмета закупівлі програма акредитованого курсу містить наступні модулі:
— практика Верховного Суду у господарських справах;
— правила адвокатської етики та стандартів професійної діяльності.
Підвищення кваліфікації є підвищенням професійного рівня адвоката, що є його важливим професійним обов’язком, дотримання якого має забезпечувати безперервне поглиблення, розширення й оновлення адвокатами своїх професійних знань, вмінь та навичок, за бажанням адвоката здобуття нової спеціалізації або кваліфікації у певній галузі права чи сфері діяльності на основі раніше здобутої освіти і практичного досвіду, забезпечувати адвокатів достатньою інформацією про зміни у чинному законодавстві та практиці його тлумачення та застосування.
👌Корпоративний підхід до підвищення кваліфікації адвокатів відкриває можливість не лише здобути нові знання та навички, а й структурувати наявний досвід, уніфікувати юридичну практику компанії та розвивати професійні компетенції персоналу.
👌Увага компанії до підвищення кваліфікації адвокатів та участь в організації такого процесу, зокрема в особливих умовах воєнного стану, свідчить про пріоритет єдності, успішності та професійного розвитку членів команди, а також про високу соціальну відповідальність як невід'ємну частину бізнесу.
👌Вища школа адвокатури НААУ відкрита до розгляду пропозицій заінтересованих осіб у розробці програми заходу з підвищення кваліфікації за індивідуальним замовленням. З урахуванням багаторічного досвіду та експертності лекторського складу організуємо заходи з підвищення кваліфікації за загальною чи галузевою складовою у різному форматі їх проведення.
Пропозиції та побажання можна надсилати на нашу електрону пошту: info@hsa.org.ua