Київська міська прокуратура привітала НААУ з 10-річчям утворення
Джерело: Офіційна сторінка Національної Асоціації Адвокатів України https://unba.org.ua/
Новини та події
18.11.2022

Від імені колег та від себе особисто керівник Київської міської прокуратури Олег Кіпер привітав Національну асоціацію адвокатів України з 10-ю річницею утворення.

«Забезпечення неухильного дотримання прав людини – основне завдання усіх державних установ, органів правопорядку та інших правових інституцій. Провідну роль у цьому відіграє адвокатура України, яка виконує роль гаранта в захисті прав громадянина. Вже десять років Національна асоціація адвокатів України активно сприяє розвитку та зміцненню адвокатури, підвищенню її ролі та авторитету, захисту прав і законних інтересів адвокатів.

Неможливо перебільшити значення вашої діяльності в умовах воєнного стану, коли кожна людина знаходиться під загрозою всіх негативних проявів і наслідків війни. Саме від вашої організації залежить ефективність роботи всієї спільноти адвокатів та рівень правової допомоги кожному українцю», — наголошується у вітанні.

Олег Кіпер побажав НААУ подальших успіхів і натхнення в роботі, високої оцінки суспільством діяльності адвокатів у здійсненні почесної і важливої місії – захисту прав і законних інтересів людини!