Курс "Медіація — формула успішного адвоката"
2 жовтня в нашій школі пройшла лекція на тему "Медіація — формула успішного адвоката", вона стала вступом до сертифікаційного курсу. Лекторами виступили досвідчені тренери-медіатори, практики у галузі: Галина Єременко, Ольга Тютюн, Марина Саєнко. Лектори допомогли нам не тільки більше дізнатися про поняття, але і зробити медиацію ще одним інструментом для успішної роботи в сфері юриспруденції. […]
Новини та події
04.10.2018

2 жовтня в нашій школі пройшла лекція на тему "Медіація — формула успішного адвоката", вона стала вступом до сертифікаційного курсу.

Лекторами виступили досвідчені тренери-медіатори, практики у галузі: Галина Єременко, Ольга Тютюн, Марина Саєнко.

Лектори допомогли нам не тільки більше дізнатися про поняття, але і зробити медиацію ще одним інструментом для успішної роботи в сфері юриспруденції.

На лекції нам розкрили, саме яку роль відіграє в ній адвокат, плюси і мінуси такого варіанту розвитку до судових розглядів, і, звичайно ж, як самому стати медіатором.

Ця лекція стала вступної в нашому новому форматі курсу медіації, перший модуль якого стартує 19 жовтня. Всього сертифікаційна програма складається з трьох модулів, після проходження якої, адвокатам буде видано два сертифікати, один від Українського Центру Медіації і НААУ, та інший від Вищої школи адвокатури на 90 залікових балів.

Ця програма є спільним проектом, створеним одними із найпотужніших гравців на ринку медіації і адвокатських послуг (Українського Центру Медіації і НААУ), та сертифікована Національною асоціацією адвокатів України для підвищення кваліфікації адвокатів.