Коротка пам'ятка адвокату щодо процедури підвищення кваліфікації
Підвищення кваліфікації забезпечує безперервне поглиблення, розширення й оновлення професійних знань, вмінь та навичок. Для зручності адвокатів, ми виокремили основні моменти, на які слід звертати увагу під час процесу підвищення кваліфікації. 1. ЗАЛІКОВІ БАЛИ — З 1 липня 2019 року ведеться електронний облік залікових балів. — Бали відображаються в особистому профілі адвоката на сайті Центру акредитації […]
Новини та події
24.10.2019

Підвищення кваліфікації забезпечує безперервне поглиблення, розширення й оновлення професійних знань, вмінь та навичок. Для зручності адвокатів, ми виокремили основні моменти, на які слід звертати увагу під час процесу підвищення кваліфікації.

1. ЗАЛІКОВІ БАЛИ

— З 1 липня 2019 року ведеться електронний облік залікових балів.
— Бали відображаються в особистому профілі адвоката на сайті Центру акредитації ВША НААУ (http://cpd.hsa.org.ua/);
— Після відвідування заходу з підвищення кваліфікації, інформація в обов’язковому порядку опрацьовується Центром акредитації ВША НААУ, що впливає на швидкість відображення залікових балів в особистому кабінеті адвоката. Тому варто пам'ятати, що бали додаються до профілю не одразу після завершення заходу, а протягом певного періоду, який необхідний Центру акредитації ВША НААУ на опрацювання інформації.
— Адвокатам, які відвідували заходи з підвищення кваліфікації до моменту створення Центру акредитації ВША НААУ (1 липня 2019 року), слід звернутися до Ради адвокатів регіону, яка відповідальна за внесення балів до Центру акредитації ВША НААУ за перше півріччя.
— Перевірте особистий кабінет на сайті Центру акредитації ВША НААУ. Якщо кількість балів є достатньою — не реєструйтесь на безкоштовні заходи, надайте можливість іншим адвокатам відвідати семінари, що проводяться на безоплатній основі.
— У випадку відсутності необхідної кількості залікових балів, варто не зволікати та вчасно подбати про їх набір.

2. ТЕСТУВАННЯ

— Тестування ставить за мету закріплення знань, отриманих адвокатом під час прослуховування семінару.
— Посилання для проходження тестування надходить на електронну адресу адвоката протягом декількох днів після завершення заходу з підвищення кваліфікації.
— Тестові запитання можуть містити як одну, так і декілька правильних відповідей.
— Адвокату надається необмежена кількість спроб для проходження тестування.
— Успішне проходження тестування гарантує нарахування залікових балів в особистому кабінеті адвоката.

3.QR-КОД

— Сканування QR-коду відбувається перед початком та після завершення заходу з підвищення кваліфікації.
— Підтвердженням участі адвоката у заході є наявність QR-коду, що надсилається на електронну адресу адвоката оператором підвищення кваліфікації.
— Сканування QR-коду підтверджує участь адвоката у заході з підвищення кваліфікації та надає можливість проходження тестування.