Інструкція для Операторів ПКА щодо проведення онлайн-заходів з підвищення кваліфікації адвокатів
Шановні колеги! Для Вашої зручності надаємо покрокову інструкцію щодо проведення онлайн-заходів. По-перше, необхідно обрати платформу для проведення вебінару чи онлайн-заходу з підвищення кваліфікації адвокатів та створити акаунт (обліковий запис). Інформації про платформи для проведення онлайн-заходів в інтернеті безліч, знайти її дуже легко. Для того, щоб провести онлайн-захід з підвищення кваліфікації адвокатів, потрібно виконати декілька кроків.
Новини та події
04.05.2020

Шановні колеги! Для Вашої зручності надаємо покрокову інструкцію щодо проведення онлайн-заходів.

По-перше, необхідно обрати платформу для проведення вебінару чи онлайн-заходу з підвищення кваліфікації адвокатів та створити акаунт (обліковий запис). Інформації про платформи для проведення онлайн-заходів в інтернеті безліч, знайти її дуже легко.

Для того, щоб провести онлайн-захід з підвищення кваліфікації адвокатів, потрібно виконати декілька кроків.

  1. При створенні заяви на акредитацію заходу обов'язково зазначити, що це буде онлайн-захід.
  2. Після того, як захід буде акредитовано, необхідно зайти на сторінку заходу та додати адвокатів до списку учасників в онлайн-кабінеті Центру акредитації ВША НААУ. Також необхідно додати учасників до онлайн-платформи, на якій ви будете проводити онлайн-захід з підвищення кваліфікації адвокатів.
  3. На тій самій сторінці зі списком учасників є дві кнопки, натиснувши на які Ви зможете завантажити зображення з к'юар кодами (QR-code), які учасники будуть використовувати для підтвердження своєї участі в онлайн-заході.
  4. Додайте завантажені зображення (QR-коди на вхід та вихід) відповідно на першу та останню сторінки презентації, яку Ваш лектор буде демонструвати учасникам.
  5. Рекомендуємо розпочинати захід за 15-20 хвилин до початку заходу з підвищення кваліфікації адвокатів, щоб учасники встигли відсканувати к'юар код. З цієї самої причини також рекомендуємо не завершувати трансляцію ще 15-20 хвилин після того, як лектор закінчив доповідь.

Як учаснику онлайн-заходу відсканувати QR-код?

— На екрані пристрою учасника (рекомендовано використовувати ноутбук) на якому учасник буде переглядати онлайн-захід з’явиться зображення з QR-кодом. Учаснику потрібно буде зісканувати (зчитати) цей QR-код смартфоном. Для IPhone — відкрити камеру та навести на код, для Android — використати спеціальну програму для сканування коду (QR-сканер).
— Після сканування QR-коду телефон запропонує учаснику перейти за посиланням, авторизуватись у системі за допомогою коду з SMS-повідомлення та підтвердити участь натиснувши кнопку, яка з'явиться на екрані. На екрані телефону з’явиться повідомлення: «Участь підтверджено», що і є підтвердженням ідентифікації учасника онлайн-заходу.
— Після завершення заходу, учаснику потрібно аналогічним чином пройти повторну ідентифікацію. Про вдалу повторну ідентифікацію буде повідомлено на екрані телефону та з’явиться повідомлення «Участь підтверджено»

Дякуємо за увагу та бажаємо успіхів !