Інформація щодо проведення заходів з підвищення кваліфікації адвокатів у період карантину
Задля загальної безпеки адвокатів тимчасово обмежено кількість учасників на очних заходах — до 10 осіб. Водночас додаємо функцію онлайн-трансляції заходів з підвищення кваліфікації. Дистанційне навчання дозволить отримувати цінні та корисні знання незалежно від вашого місцезнаходження. Головна умова: комп’ютер, швидкісний інтернет та бажання навчатись. У період карантину ми зменшуємо вартість курсів: очних заходів у залі, вебінарів […]
Новини та події
17.03.2020

Задля загальної безпеки адвокатів тимчасово обмежено кількість учасників на очних заходах — до 10 осіб.

Водночас додаємо функцію онлайн-трансляції заходів з підвищення кваліфікації. Дистанційне навчання дозволить отримувати цінні та корисні знання незалежно від вашого місцезнаходження. Головна умова: комп’ютер, швидкісний інтернет та бажання навчатись.

У період карантину ми зменшуємо вартість курсів: очних заходів у залі, вебінарів та онлайн-трансляцій. Обрати курси за зниженою вартістю маєте можливість за посиланнями:

• Онлайн-трансляції (http://bit.ly/2xJ3Rw1)
• Вебінари (http://bit.ly/2QkiThY)
• Онлайн-курси (http://bit.ly/39UWVdv)

Друзі, ми відповідально ставимося до здоров’я адвокатів: приміщення Вищої школи адвокатури провітрюється щогодини, наявні антисептичні засоби для гігієни рук та аптечка першої медичної допомоги.

Турботливо нагадуємо: дотримуйтесь засобів безпеки, правил гігієни та бережіть себе і тих, хто поруч!