Члени Центру сімейного права ВША НААУ
Колеги, знайомимо вас із членами Центру сімейного права ВША НААУ Це адвокати та юристи, які здійснюють професійну і наукову діяльність у сфері сімейного права, знаються на тонкощах вирішення таких спорів у позасудовому та досудовому порядку, а також напрацьовують цікаві та корисні матеріали для всіх учасників групи. Серед членів Центру є викладачі закладів вищої освіти України і Вищої школи адвокатури НААУ, члени комітетів НААУ, медіатори та партнери юридичних фірм/адвокатських об’єднань.
Новини та події
23.06.2021

👋Колеги, знайомимо вас із членами Центру сімейного права ВША НААУ

😎Це адвокати та юристи, які здійснюють професійну і наукову діяльність у сфері сімейного права, знаються на тонкощах вирішення таких спорів у позасудовому та досудовому порядку, а також напрацьовують цікаві та корисні матеріали для всіх учасників групи. Серед членів Центру є викладачі закладів вищої освіти України і Вищої школи адвокатури НААУ, члени комітетів НААУ, медіатори та партнери юридичних фірм/адвокатських об’єднань.

📌До складу Центру входять:

▪️ Гаро Ганна (керівник) — сімейний адвокат, медіатор, к.ю.н., Голова Комітету з сімейного права НААУ, викладач Вищої Школи Адвокатури НААУ, співзасновник та Член Правління "Асоціації сімейних медіаторів України", співзасновник та член Правління ГО «Центр сімейно-правових досліджень».

▪️ Ярослав Мельник — адвокат, д.ю.н, член Комітету з трудового права НААУ, член координаційного бюро з проблем трудового права Національної академії правових наук України, старший науковий співробітник Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор кафедри державних та загально-правових дисциплін Київського університету права Національної академії наук України, керуючий партнер АО «Спарта Лекс».

▪️ Марія Менджул — д.ю.н., професорка кафедри цивільного права та процесу ДВНЗ "Ужгородський національний університет", заступниця директора ЮК УжНУ, членкиня ГО ”Карпатська Агенція Прав Людини “Вестед”.

▪️ Ольга Філатова — сімейний адвокат, член Комітету з сімейного права НААУ, керуючий АБ «Філатова та Партнери».

▪️ Тамара Денисова — адвокат, колишній суддя Борщівського районного суду Тернопільської області (2004-2017 рр.)

▪️ Жанна Грушко — адвокат, старший партнер АО «ВІНПАРТНЕРС», старший викладач кафедри права Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, регіональний представник Молодіжного комітету НААУ — “UNBA NextGen” у Вінницькій області.

▪️ Тетяна Кондратенко — адвокат АО «АФ «АКТІО», член Комітету з цивільного права та процесу Ради адвокатів Київської області.

▪️ Мар’яна Назаренко — адвокат, займається юридичною практикою з 2011 року; представляє інтереси клієнтів у Європейському суді з прав людини; засновник Адвокатського бюро "Назаренко Мар`яни".

▪️ Інна Скузь — адвокат з сімейних справ.

▪️ Анна Осадча — сімейний адвокат та медіатор, експерт з врегулювання сімейних конфліктів, засновник та керуюча Адвокатським бюро «Анни Осадчої».

📝Згодом ми опублікуємо детальну інформацію про кожного з членів Центру та напрям, у якому вони працюють.