Благодійний онлайн-марафон до дня Вищої школи адвокатури: 4 тисячі гривень і слова підтримки
Благодійний онлайн-марафон до дня Вищої школи адвокатури: 4 тисячі гривень і слова підтримки Людська доброта, співчуття та небайдужість не мають обмежень і кордонів. Це довели учасники благодійного онлайн-марафону до Дня Вищої школи адвокатури, який проходив 17 грудня. Спільними зусиллями лекторів, учасників, експертів та працівників Вищої школи адвокатури вдалося забрати кошти, що були передані у Благодійний […]
Новини та події
19.12.2018

Благодійний онлайн-марафон до дня Вищої школи адвокатури: 4 тисячі гривень і слова підтримки

Людська доброта, співчуття та небайдужість не мають обмежень і кордонів. Це довели учасники благодійного онлайн-марафону до Дня Вищої школи адвокатури, який проходив 17 грудня. Спільними зусиллями лекторів, учасників, експертів та працівників Вищої школи адвокатури вдалося забрати кошти, що були передані у Благодійний Фонд допомоги адвокатам. Ця сума може здаватись невеликою, це 4 тисячі гривень. А ми думаємо, що немає невеликих сум, є допомога тим, хто цього найбільше потребує.
Розпочали Благодійний онлайн-марафон лектори Ганна Гаро, Олексій Горох, Людмила Звєрєва, розповівши учасникам лекції на теми: “Сімейне право”, “Кримінальне право” та “Трудове право”. Ірина Василик надала змістовну інформацію щодо “Правил адвокатської етики ЄС” та презентувала книги про адвокатську діяльність. Марина Саєнко проінформувала учасників про особливості та тонкощі медіації. У свою чергу Валентин Гвоздій повідомив слухачів про “Податкове право”, тоді як Юрій Демченко детально розкрив поняття “Дифамаційних спорів”. Андрій Яценко надав цікаву інформацію на теми “Мистецтво перемовин” та “Адвокатський гонорар”. Денисом Дьоміним та Світланою Мороз було розкрито актуальні питання про “Митне право” та “Податкове право”. Завершили Благодійний онлайн-марафон Віктор Вовнюк і Микола Потоцький з тематикою лекцій “Правила адвокатської етики” та “Інтелектуальна власність”.

Щира подяка учасникам, які зробили благодійний внесок:

Вітрук Микола
Колганова Юлія
Поліщук Олексій
Гузенко Руслан
Крушельницький Ігор
Романюк Євгеній
Варцаба Сергій
Гуравська Валентина
Левицька Юлія
Воробець Святослав
Валентин Гвоздій
Буляндра Христина
Фастовець Вікторія
Шароградська Лідія
Зубрев Олег
Папазова Галина
Малиновська Анна
Ноздрін Олексій
Маловичко Сергій
Скобєлєва Вікторія
Кравченко Ірина
Гретченко Павло

Низький уклін, та вдячність від нашої команди, за небайдужість до викликів долі, з якими стикаються такі ж адвокати, як і Ви.