Бали за участь у вебінарах НЕ нараховуються
Шановні адвокати, звертаємо Вашу увагу, що за участь у вебінарах в форматі 45 хвилин, бали не нараховуються. Вебінари з різних тематик мають на меті ознайомлення слухачів з матеріалами лекторів Вищої школи адвокатури, зі стилем викладання, а також кожен учасник має можливість поставити запитання, які найбільше турбують, відповідно до тематики вебінару. Вартість таких вебінарів є символічною, […]
Новини та події
07.11.2018

Шановні адвокати, звертаємо Вашу увагу, що за участь у вебінарах в форматі 45 хвилин, бали не нараховуються.

Вебінари з різних тематик мають на меті ознайомлення слухачів з матеріалами лекторів Вищої школи адвокатури, зі стилем викладання, а також кожен учасник має можливість поставити запитання, які найбільше турбують, відповідно до тематики вебінару. Вартість таких вебінарів є символічною, і покриває лише витрати на технічну організацію процесу. Зазвичай, ціна вебінару коливається в межах 9.99 — 59.99грн. Тематика вебінарів дуже широка: від зовнішньго вигляду адвоката до оподаткування адвокатської діяльності.

Відповідно, якщо Ви розглядаєте можливість відвідування повноцінного курсу у Вищій школі адвокатури — двох годинного чи восьми годинного — то це прекрасна можливість упевнитись у правильності прийняття рішення.

Колектив Вищої школи адвокатури бажає Вам легкого та зручного способу отримання знань. До зустрічі в онлайн!