Адвокати прокачають навички стрільби та домедичної допомоги
Джерело: Офіційний веб-сайт НААУ https://unba.org.ua/
Новини та події
26.05.2023

У Рівненській області відбудуться змагання з тактичної стрільби серед адвокатів. Також учасники заходу отримають основні навички поводження з вогнепальною зброєю та поради з надання первинної домедичної допомоги.

Такі «тактичні вихідні» організував Комітет Національної асоціації адвокатів України зі спортивного права та фізичної культури. Захід відбудеться 10 червня на території мисливсько-спортивного комплексу «Сокіл», що на Рівненщині.

Протягом дня адвокати змагатимуться за звання кращого стрільця. Переможців визначать за сумою балів із трьох дисциплін: практика, АК чи карабін, мисливська стежка. Вправи з гладкоствольною та нарізною зброєю відбудуться у різних категоріях. Окремої уваги заслуговує вправа «збий дрон», яка буде виконуватися під час проходження мисливської стежки. Учасники зможуть попрактикуватися, хто ж влучніше стріляє по «мопедах». Для новачків буде можливість отримати основні навички поводження з вогнепальною зброєю.

Для допуску необхідно мати із собою чи орендувати на місці мисливську (спортивну) гладкоствольну зброю 12 калібру, помпову рушницю 12 калібру, карабін та набої до них (для рушниць 12 калібру розмір шроту - 7,5 – 9,0. Навіска до 28 грам).

Додатково відбудеться проведення тренувальних заходів фахівцями Державної служби України з надзвичайних ситуацій із надання первинної домедичної допомоги, навчання правил поведінки при можливому ракетному обстрілі та евакуації поранених.

Початок заходу о 09:30 на території мисливсько-спортивного комплексу «Сокіл», який розташований за адресою: вул. Мисливська, 55, с. Суськ, Рівненська область. На території комплексу є готель. З питань проживання можна звертатися до адміністратора за тел.  +38(096) 151 51 54.

Реєстрація для участі у «тактичних вихідних» за посиланням.

 

Контактна особа: Віталій Федірко, v.fedirko@unba.org.ua