23 лютого відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів Хмельницької області
23 лютого відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів Хмельницької області. Спікерами виступили викладачі Вищої школи адвокатури. Доповідь на тему: «Правила адвокатської етики країн ЄС та України: порівняльний аналіз» презентувала Василик Ірина — проректор Вищої школи адвокатури НААУ, юрист, кандидат історичних наук, доцент, керівник науково-методичного Центру досліджень адвокатури і права при НААУ. Тему «Захист прав […]
Новини та події
25.02.2019

23 лютого відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів Хмельницької області. Спікерами виступили викладачі Вищої школи адвокатури. Доповідь на тему: «Правила адвокатської етики країн ЄС та України: порівняльний аналіз» презентувала Василик Ірина — проректор Вищої школи адвокатури НААУ, юрист, кандидат історичних наук, доцент, керівник науково-методичного Центру досліджень адвокатури і права при НААУ.

Тему «Захист прав інтелектуальної власності в адміністративному та судовому порядку» розкрив Потоцький Микола — адвокат, доктор юридичних наук, начальник відділу сприяння захисту прав Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент), член Апеляційної палати Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Експерт в галузі інтелектуального права.

Про «Підготовку компанії до податкової перевірки» доповіла Олена Сулима — адвокат, юрист ЮФ GOLAW. Інформативно розповіла про «Судові спори про поновлення працівника на роботі» Катерина Цвєткова — адвокат, АО «Гвоздій та Оберкович»

Щиро вдячні всім слухачам семінару, кількість яких сягнула 236 осіб, доповідачам за цікаву і корисну інформацію та Раді адвокатів Хмельницької області за запрошення!