21 липня у Вищій школі адвокатури НААУ відбудеться онлайн семінар з міжнародного кримінального права, лекторами якого виступлять провідні експерти з питань захисту в Міжнародному кримінальному суді
Очікуйте анонс події та відкриття реєстрації на захід найближчим часом.
Новини та події
11.07.2022

21 липня у Вищій школі адвокатури НААУ відбудеться онлайн семінар з міжнародного кримінального права, лекторами якого виступлять провідні експерти з питань захисту в Міжнародному кримінальному суді.

Співорганізаторами Семінару з судового захисту є Міжнародна асоціація адвокатів і Національна асоціація адвокатів України.

Маємо честь представити Доктора Марка Елліса, одного зі спікерів заходу, за участі якого відбудеться огляд підходів до захисту осіб, звинувачених у воєнних злочинах та інших порушеннях міжнародного права.

Доктор Марк Елліс — виконавчий директор Міжнародної асоціації адвокатів (IBA). Раніше він працював на посаді юрисконсульта Незалежної міжнародної комісії по Косову і брав активну участь у Вищому трибуналі по Іраку та надзвичайних палатах у судах Камбоджі. Він є членом створеної ООН Консультативної групи з питань, що стосуються захисника в Механізмі міжнародних кримінальних трибуналів (раніше в МТКЮ та МКТР).

Спікерами семінару також виступлять відомі експерти з питань захисту в Міжнародному кримінальному суді: Керолайн Бюйсман, Девід Хупер, Пітер Робінсон, Кірсті Сазерленд, Наталі фон Вістінгхаузен.

Поставте Ваше запитання спікеру шляхом заповнення опитувальної форми у термін до 15 липня 2022 р.: https://forms.gle/7ow7wTnurneKqmQy7

Більше про захід: https://bit.ly/3Rp1wdZ

Очікуйте анонс події та відкриття реєстрації на захід найближчим часом