21 квітня відбувся одноденний семінар з цивільного права “Адвокатська майстерність у цивільних справах”
21 квітня відбувся одноденний семінар з цивільного права “Адвокатська майстерність у цивільних справах”, який проводила Боряк Ганна Леонідівна, адвокат та засновник компанії “Боряк і партнери”. Слухачі курсу отримали загальні та спеціальні знання про адвокатську майстерність у цивільних справах: формулювання процесуальних документів; психологія взаємовідносин з клієнтом; психологія судового процесу. Також були розглянуті аспекти психології судового процесу, […]
Новини та події
26.04.2018

21 квітня відбувся одноденний семінар з цивільного права “Адвокатська майстерність у цивільних справах”, який проводила Боряк Ганна Леонідівна, адвокат та засновник компанії “Боряк і партнери”.

Слухачі курсу отримали загальні та спеціальні знання про адвокатську майстерність у цивільних справах: формулювання процесуальних документів; психологія взаємовідносин з клієнтом; психологія судового процесу. Також були розглянуті аспекти психології судового процесу, тактика адвоката у суді, оскарження судових рішень.

Учасники мали змогу навчитися прораховувати ризики, розуміти суддю, використовувати дії противника на свою користь; удосконалювати тактику дій у суді, а проконсультувалися щодо своїх справ.

Навчання пройшли у формі лекційних та практичних занять. В кінці кожен слухач отримав сертифікат, а адвокати — 6 залікових балів.