20 квітня — День вдячності волонтерам
У єдності наша сила, разом до перемоги! Слава Україні!🇺🇦
Новини та події
20.04.2022
Сьогодні зворушливі слова вдячності, глибокої шани і поваги висловлюємо кожному волонтеру і добровольцю, які за покликом серця вирішують найскладніші проблеми, надають підтримку і допомогу всім, хто її потребує, не чекаючи жодної винагороди за свою діяльність.

Волонтерський рух в Україні об'єднує добровольців, які в складі благодійних організацій, громадських об'єднань та нерідко, одноосібно, власними зусиллями долають виклики і допомагають в різноманітних сферах життєдіяльності: від придбання обмундирування та спорядження, засобів захисту та медикаментів на передову Збройним Силам України та іншим військовим формуванням — до підтримки малозабезпечених, багатодітних сімей, бездомних осіб, спасіння і здійснення догляду за безпритульними тваринами, вжиття заходів, пов'язаних з охороною навколишнього природного середовища, збереженням культурної спадщини та низки інших благодійних починань.

Безмежно цінуємо ваш вагомий внесок у розбудову України, зміцнення обороноздатності нашої держави, примноження тепла, любові і доброзичливості в суспільстві, готовність завжди прийти на допомогу!

Щиро дякуємо за вашу небайдужість, ініціативність, милосердя і людяність, шановні волонтери!

Бажаємо міцного здоров'я, довголіття, впевненого майбутнього під мирним небом України. Нехай у всіх справах запорукою буде енергійність, цілеспрямованість та досягнення високих результатів!