19 квітня відбувся 2-х годинний курс “Момент виникнення небезпеки для руху та інші чинники при призначенні автотехнічних експертиз”
19 квітня відбувся 2-х годинний курс “Момент виникнення небезпеки для руху та інші чинники при призначенні автотехнічних експертиз”. На цьому курсі слухачі отримали знання про особливості визначення моменту виникнення небезпеки для руху для деяких характерних дорожньо-транспортних ситуацій. А саме, визначення моменту, коли дії іншого учасника руху перестають відповідати вимогам Правил дорожнього руху і дорожньо-транспортна ситуація […]
Новини та події
26.04.2018

19 квітня відбувся 2-х годинний курс “Момент виникнення небезпеки для руху та інші чинники при призначенні автотехнічних експертиз”.

На цьому курсі слухачі отримали знання про особливості визначення моменту виникнення небезпеки для руху для деяких характерних дорожньо-транспортних ситуацій. А саме, визначення моменту, коли дії іншого учасника руху перестають відповідати вимогам Правил дорожнього руху і дорожньо-транспортна ситуація потребує негайного вживання заходів для відвертання її виникнення (момент виникнення небезпеки для руху). А також що потрібно вказувати у документі про призначення автотехнічної експертизи обставин ДТП і з моменту виявлення небезпеки для руху.

Викладачем курсу виступив Федчишин Анатолій Савелійович, адвокат з практичним досвідом судово-експертної діяльності в галузях судових автотехнічних експертиз та з експертизи безпеки життєдіяльності. Член секції судових електротехнічних експертиз та з експертизи безпеки життєдіяльності науково-консультативної методичної експертної ради (НКМР) при Міністерстві юстиції України (2011-2015 рр.).

Кожен слухач отримав сертифікат, а адвокати — 2 залікових бали.