17 грудня відбудеться Благодійний онлайн-марафон на честь Дня Вищої школи адвокатури
Що це — благодійний онлайн-марафон на честь дня Вищої школи адвокатури? Благодійний онлайн-марафон на честь Дня Вищої школи адвокатури – це соціальна ініціатива, організована до Дня Вищої школи адвокатури, згідно статутних документів це – 17 грудня. Саме цей день команда лекторів, та персонал Школи вирішили присвятити благодійності, та направити усі кошти, які ми зможемо зібрати […]
Новини та події
05.12.2018
Що це — благодійний онлайн-марафон на честь дня Вищої школи адвокатури?

Благодійний онлайн-марафон на честь Дня Вищої школи адвокатури – це соціальна ініціатива, організована до Дня Вищої школи адвокатури, згідно статутних документів це – 17 грудня. Саме цей день команда лекторів, та персонал Школи вирішили присвятити благодійності, та направити усі кошти, які ми зможемо зібрати на онлайн-марафоні – у Благодійний Фонд допомоги адвокатам: http://unba.org.ua/foundation

Що таке онлайн-марафон?

Онлайн-марафон – це 10 годин навчального матеріалу, яким з нами поділяться адвокати, експерти, бізнес-тренери, працівники Вишої школи адвокатури. І все це відбуватиметься в режимі онлайн.

До 10-00 17 грудня 2018 року, кожен, хто зробить благодійний внесок за участь у онлайн-марафоні отримає на електронну пошту посилання для перегляду онлайн-трансляції. Найближчим часом тут зʼявиться детальна програма заходу.

Чому благодійний?

Ви не уявляєте яка велика кількість адвокатів України вкрай потребує нашої з Вами допомоги. Не сьогодні, не завтра, а вже вчора. І, після листів, які ми отримуємо з регіонів, серце болить, і важко сприймати реальність, якою вона є. Саме тому, ми організовуємо захід, який принесе користь адвокатам, юристам, та всім, хто зацікавлений в темах виступів. І, одначасно, допоможе саме тим адвокатам, які цього потребують найбільше.

Яку мені вибрати суму благодійного внеску?

Сума благодійного внеску за 10 годин онлайн-трансляції починається від 99грн. до 999грн. І, кожен з Вас, самостійно визначає суму, яку він може виділити на благодійність. Ми розробили таку програму заходу, щоб Вам не була шкода і 999грн. Однак, рішення тільки за Вами. Ви маєте змогу вибрати кілька внесків по 99грн, один за 999грн. Не має значення сума, лише Ваша допомога має значення.

Будьте певні, що саме Ваш внесок буде витрачений на:

  • адвоката, який постраждав під час бойових дій, і залишився інвалідом
  • адвоката-переселенця, в якого немає власної нерухомості
  • адвоката, у якого в родині сталась трагедія у вигляді важкої хвороби
  • адвоката, який втратив близьких у ДТП
  • адвоката, в якого велика родина, в тому числі з дітьми, які залишились без батьків
  • адвоката, якого стихийне лихо залишило без хати

Будь-який внесок дає Вам право доступу до онлайн-трансляції протягом всіх 10 годин.

До зустрічі онлайн: https://link.hsa.org.ua/2PmJfww