14 жовтня – День захисників і захисниць України — свято міцності, патріотизму, мужності, героїзму
Слава Україні! Слава захисникам і захисницям України!
Новини та події
14.10.2022
Шановні колеги та друзі!
Сьогодні український народ відзначає День захисників і захисниць України — свято міцності, патріотизму, мужності, героїзму багатьох поколінь та величної української історії в боротьбі за незалежність нашої Держави.
Високе звання захисників і захисниць України з гідністю носять військовослужбовці, учасники бойових дій, члени територіальної оборони та добровольчих формувань, медики, правоохоронці, рятувальники, освітяни, волонтери, кожен з яких на власному фронті, зі зброєю чи знаннями стоїть на захисті українського народу, боронить свободу і цілісність країни, визволяє територію від навали ворога, рятує, навчає, будує і відновлює.
Українці довели всьому світові свою хоробрість, єдність і незламність та впевнено наближають перемогу на бойових позиціях і в тилу щоденною кропіткою працею.
Цей день об’єднує різні покоління і ми славимо подвиг кожного Героя і Героїні, які ціною власного життя захистили Україну та навічно закарбувалися у пам'яті і серцях українського народу. Вдячність і шана Героям які продовжують боротьбу, захищають рубежі України на фронті та зміцюють її в тилу.
У День захисників і захисниць від усього серця бажаємо здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинного щастя, перемоги, миру і впевненого майбутнього!
Нехай це свято надихає кожного на нові звершення у величній справі захисту Вітчизни та служіння українському народу!
Слава Україні!
Слава захисникам і захисницям України!