Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції "Західноукраїнська Народна Республіка: відгомін століття"
Пропонуємо до вашої уваги збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції "Західноукраїнська Народна Республіка: відгомін століття" (до 100 річчя ЗУНР). У збірнику матеріалів висвітлено державотворчі процеси, внутрішня і зовнішня політика, військові звитяги та відгомін цих подій. Це результат спільної праці Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національної асоціації адвокатів України, ВП НУБІП України "Бережанський агротехнічний інститут", Державного […]
Новини та події
15.02.2019

Пропонуємо до вашої уваги збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції "Західноукраїнська Народна Республіка: відгомін століття" (до 100 річчя ЗУНР).

У збірнику матеріалів висвітлено державотворчі процеси, внутрішня і зовнішня політика, військові звитяги та відгомін цих подій. Це результат спільної праці Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національної асоціації адвокатів України, ВП НУБІП України "Бережанський агротехнічний інститут", Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани, Центру досліджень адвокатури і права при НААУ.