Вища школа адвокатури НААУ відсвяткувала свою третю річницю
17 грудня 2018 року Вища школа адвокатури НААУ відсвяткувала свою третю річницю! Ми пишаємося тим, що допомагаємо адвокатам України підвищувати свій рівень кваліфікації та розвивати професійні навички. Вища школа адвокатури НААУ йде в ногу з часом, покращуючи якість надання освітніх послуг і постійно удосконалюючи нові технології та інноваційні підходи до навчання. Сьогодні наша динамічна, активна […]
Новини та події
17.12.2018

17 грудня 2018 року Вища школа адвокатури НААУ відсвяткувала свою третю річницю!

Ми пишаємося тим, що допомагаємо адвокатам України підвищувати свій рівень кваліфікації та розвивати професійні навички.

Вища школа адвокатури НААУ йде в ногу з часом, покращуючи якість надання освітніх послуг і постійно удосконалюючи нові технології та інноваційні підходи до навчання.

Сьогодні наша динамічна, активна та професійна команда експертів, лекторів і працівників пропонує адвокатам, стажистам, помічникам адвокатів, юристам й усім зацікавленним особам більше 30 навчальних продуктів з найзатребуваніших напрямів права.

Колектив Вищої школи адвокатури бажає усім слухачам нескінченного натхнення, професійного розвитку, нових можливостей та інноваційних відкриттів!