Вища школа адвокатури анонсує новий сервіс для юридичних осіб
Покращуючи сервіс та розширюючи можливості оплати організації підвищення кваліфікації адвокатів ми анонсуємо про надання послуг юридичним особам. Відтепер Ви маєте можливість оплатити за адвоката будь-який вид підвищення кваліфікації. Після проходження процесу реєстрації усіх адвокатів юридичної особи Ви маєте можливість миттєво отримати рахунок-акт-договір на всю суму оплати. Вартість послуги включає ПДВ, відповідно Ви, як юридична особа, […]
Новини та події
11.06.2019

Покращуючи сервіс та розширюючи можливості оплати організації підвищення кваліфікації адвокатів ми анонсуємо про надання послуг юридичним особам. Відтепер Ви маєте можливість оплатити за адвоката будь-який вид підвищення кваліфікації. Після проходження процесу реєстрації усіх адвокатів юридичної особи Ви маєте можливість миттєво отримати рахунок-акт-договір на всю суму оплати.

Вартість послуги включає ПДВ, відповідно Ви, як юридична особа, матимете можливість віднесення витрат та отримання податкового кредиту. У процесі реєстрації на захід системою автоматично створюється рахунок на оплату, який діє протягом 24 годин. У випадку несвоєчасної оплати сформованого рахунку, замовлення анулюється і будь-яка інша особа може придбати квитки на обраний захід. Тому рекомендуємо формувати замовлення лише при впевненості в своєчасній оплаті рахунку.

Всі документи оформлюються виключно електронно, тому відтепер не потрібно обмінюватись паперовими документами та додатково витрачати власний час.

Також, звертаємо Вашу увагу на те, що ми організовуємо індивідуальні навчання для персоналу Вашої організації, що дасть змогу акцентувати підвищення кваліфікації Ваших адвокатів залежно від потреб Вашого бізнесу. Замовлення на індивідуальні тренінги, лекції, курси та семінари відбуваються за телефоном 0 800 300 282. Термін розробки індивідуальних курсів до 30 днів.